tirsdag den 8. juni 2010

Se min kjole..

Så er loppemarkedet veloverstået! Jeg tjente en masse gysser, og hyggede i høj solskin blandt søde mennesker. Jeg købte selv en fin hippiekjole fra en bod, til den nette sum af 25 kr. og sikke et fund! Den er ikke spor vintage -bare fra Vila, men den har hængt på mig siden!
Pt nyder jeg en kop kaffe, og færdiggør et par kreative hængepartier. Jeg har gerne gang i flere projekter på samme tid og en del hænger altså i laaang tid! Men nu er denne pude endelig færdig, og næste patchwork-projekt er allerede i gang, for det er så dejligt at sidde med om aftenen..
..og tusind tak for jeres søde kommentarer om plakaten i forrige indlæg. Jeg solgte ikke mange æsker til loppemarkedet, og det var nok kombien af lopper/gammelt ragelse og håndlavede unika æsker der ikke helt var så god! Men heldigvis kan jeg sagtens bruge dem selv! Den underste orange er klart min yndlings, og jeg håbede inderligt at den ikke blev solgt! Nu er den mit nye smykkeskrin!
sidst men ikke mindst vil jeg lige gøre opmærksom på en fugl i håndens fine sommer giveaway på et gavekort til Ankerliving..  og så rigtig god tirsdag til jer derude..

8 kommentarer:

Karen sagde ...

Rigtig skøn pude.
God tirsdag til dig:)

ea-o sagde ...

Skøn pude og skøn æske. Hvis jeg havde været forbi var den blevet solgt! :-)

Mette sagde ...

Jeg kan godt forstå at det er din yndlingsæske. "Heldigt" at jeg ikke kom forbi til loppemarkede, for så havde jeg gerne købt den ;)

Frøken Garsdal sagde ...

Jeg er helt vild med din pude, den er simpelthen bare så fin. Og det er æskerne også - heldigt at yndlingsæsken ikke blev solgt:-)

Anonym sagde ...

Hejsan
Jeg fand din blogg li precis. Den er ju flott och dejlig,Din pude er rigtigt skon. Og din plakat er ju så flott med dejlge farver.
Unskuld min dansk for jeg komer fra Sverige og bor i Malmo.
Jeg vil gerne sporre hvar Brumliby er? Er det lang vej fra Orestad ?
Med venlig hilsen fra Malmo.

Clara sagde ...

Taaaak allesammen, kan se at jeg ikke er den eneste der har kærlighed til den orange æske ;-)

Hej Malmø
Brumleby ligger på Østerbro i KBH. Jeg vil tro det tager en halv times tid fra Ørestad. Tag metroen til Nørreport og hop på bus no. 1a Stå af bussen ved stoppet efter trianglen på Østerbrogade herfra kan du se brumleby på den anden side.. God tur! Kram fra Clara

Ida sagde ...

Ikke om jeg begriber, at der ikke blev solgt flere æsker!
Må jeg i øvrigt spørge, hvor du køber selve æskerne henne? Jeg har svært ved at finde steder som forhandler dem.
Mvh. Ida

lise sagde ...

smukke billeder med flotte farver! :) en hyggelig blog du har. hilsen lise