lørdag den 23. januar 2010

Nyt til spisestuen.. Jahuuuuu!!

Så er de landet, de tre nye spisestuestole. De er helt fantastiske at sidde i, og så er de noget så pæne, lidt dyre og ikke mindst længe ønskede!
I må vente med før/efter foto for lamperne mangler endnu at komme op! Men det har altså allerede pyntet gevaldigt på den ellers ret ikeaprægede spisestue..
Vi holder familie weekend, og bøffen er just kommet op fra en 3 timers lur!! Jo tak, man sover godt i 2 grader celcius, sol og sne! Vi har ingen planer eller aftaler, og det er lige hvad vi trænger til, inden endnu en arbejdsuge tager fat.


Min mor er  på Bali og skriver jævnligt smser om varmen og solen, og jeg er meget misundelig, men lige netop idag er det okay med sne, når solen skinner, og der titter blåt frem på himlen, ellers er jeg ved at være godt træt af sne, is og sjap og alt det tunge overtøj man skal have af og på i et væk.. kom forår kom snart!


God weekend til alle jer derude, og tjek lige En Fugl I Hånden's helt fantastisk lækre give-away i samarbejde med netbutikken Olgas Oldebørn!!


4 kommentarer:

En fugl i hånden... sagde ...

Tillykke med de skønne nye stole! Jeg er i den grad misundelig. Ønsker dem præcis mage til til vores spisebord, men manden bryder sig ikke om dem (say what???) og vil hellere have Wegeners Y-stole... Ønsker mig dog en enkelt ind til min syplads også, og det har han sagt god for, så nu skal jeg bare bestemme mig til, om den skal være hvid eller blå ligesom Lisbeths fra Smilerynker...

Anyways, smukke, smukke billeder her på indlægget også...

Og så til slut - hvor kan man mon se lidt mere af dit grafiske design?

Clara sagde ...

Tak tak :-) ..mærkelig mand du har ;-) men jeg synes nu også at y-stolene er flotte vi har bare ikke plads (og så er de jo også noget dyrere) Vi kiggede også på de lyseblå eames de var ret lækre men tog istedet tre (klassisk) hvide og når vi så skal have en fjerde en dag (når tripp trappen ryger)skal det nok være en i en pang farve!

Jeg har en hjemmeside (www.illuland.dk/clara) men den er gammel og uopdateret derfor reklamerer jeg ikke så meget med den :-) men der ligger lidt af mine (tidlige) ting!
God søndag! Kram fra Clara

i♥sisterbrandt sagde ...

· { fine billeder } ·

erry sagde ...

De stolarna önskar jag migockså.. :) Supervackra bilder i detta inlägg!