søndag den 24. januar 2010

På svampe

Jeg har lagt mærke til svampe-trenden der huserer i blogland. Derfor vil jeg lige fremvise disse skønne svampe som er lavet af min mands niece Siri da hun var på besøg igår, hun er temmelig ferm med papir og saks og har i den grad forstået hvad der er hot for sørme om ikke også hun og bette søster lavede en række ugler bagefter!

Jeg synes de er super søde, desværre fik jeg ikke en eneste af dem, de har nemlig en hel væg dedikeret til børnenes (3 stk) kreationer, og jeg elsker at gå på opdagelse i dem når jeg er på besøg!
Jeg annekterer klart ideen med en børnekunstvæg når bøffen kommer hjem med diverse riddertegninger og hajer med farlige hugtænder fra børnehaven, men det varer jo lidt endnu..!

3 kommentarer:

mette b sagde ...

Sådan en væg har vi også. Og det er så skønt at se udviklingen i deres kreationer :) Og sjovt nok kan jeg huske hvornår hver eneste er lavet..

Skønne papirklip!

Marina sagde ...

Nøj hvor er de fine og tilmed super nemme at lave. Vi har børnekunst ud over det meste af huset og i køknet har vi en række klemmer til tegninger. Detsværre er de altid helt overfyldte så måske jeg skulle overtale manden til at fylde endnu en væg med børnekunst.

Anonym sagde ...

Hvor er de svampe bare bedårende! Godt i fik taget et billede af dem!
Elsker når min søn komer hjem med et eller andet han har kreeret i børnehaven!