mandag den 18. januar 2010

Familieforøgelse

Vi er mac-freaks her i huset og endnu et pragteksemplar er tilføjet, nemlig en fiks lille sag som er lysår hurtigere end den gamle bærbare. Den er dejlig -selvom jeg foretrækker en stor skærm, når jeg skal arbejde.

Men den bette her er perfekt, når man sidder i sofaen og ærgrer sig over at remoten ikke er en tryllestav, der kan fremtrylle noget godt på TV -svips så hiver man den lille hurtige mac frem og underholdningen er nær.
Jeg har mødt meget tidligt men til gengæld fået fri halv to.. og har nu en time herhjemme der skal nydes inden bøffen hentes hjem. Jeg sneg mig afsted imorges for ikke at vække ham, så jeg har faktisk slet ikke set ham idag! Pt nydes latten fra fotoet, ahhh!

8 kommentarer:

Mie sagde ...

Hej Clara
Dejligt du er "tilbage" og tillykke med den lille ny. Herhjemme er vi også store Mac-fans og huser tre styks i forskellige størrelser og aldre.

Har award'et dig på min blog - en lille blogleg der har givet mig flashbacks til det gode gamle kædebrev. Leg med hvis du har lyst.

Mie

En fugl i hånden... sagde ...

Ih, tillykke med macbooken - fik selvsamme i julegaven af min gemal, og elsker den. Jeg er lige skiftet fra pc til mac og elsker det, og inden længe flytter den store imac ind herhjemme, for gemalen er faldet pladask ligesom undertegnede :-)

Lis sagde ...

-og god ser den ud, din latte:)

Clara sagde ...

Jo tak latten smagte, mens jeg surfede lidt på vidunderet ;-)

Mie - det var sødt af dig at awarde mig, men jeg springer over, ellers tak!

Bella sagde ...

Fiiin mac og lækker latte!

Christine sagde ...

Tillykke med familieforøgelsen:)
— Og det dér lød da som den perfekte mandag :-)
Nu vil jeg suse rundt på din dejlige blok efter strik og sy og andre gode sager :-))

i♥sisterbrandt sagde ...

· { tillykke bare det var mig ;-) } ·

Kamilla Olsen sagde ...

Tillykke med din mac - herhjemme er det også yndlings og i vores øjne, det aller bedste man kan få. den er jeg helt sikker på du bliver glad for. Det så lækkert ud med et par timer i mac'ens skønne univers og en dejlig latte. Tjek min give away ud og bliv den heldige vinder af skønne sager. Vh Kamilla