søndag den 17. januar 2010

Stilhed før make-over

Beklager stilheden, der skyldes arbejde, lidt sygdom (manden!) og utrolig mange weekender der bare forsvinder ud i den blå luft (..og idag er det igen søndag, og endnu en arbejdsuge truer!)
Igår var vi i Paustian og bestille (længe ønskede) spisebordsstole, de kommer en gang i næste uge og julegaverne af to stk Mhy lamper skal pryde over spisebordet -uf det bliver en ren make-over!!! (Det kunne være jeg skulle begive mig ud i et før/efter foto her til (bolig)bloggen!
Jeg har sneget mig en smule tid til et mini-krea-patchwork projekt, en fusion af lyseblå, leopard og lidt blomstret ved ikke helt om det virker.

Ellers har jeg en strik-UFO liggende Helga Isagers poncho Ebony synes faktisk den er pænt kedelig at strikke eller også er jeg bare almindelig strikkedoven pt ;-)

2 kommentarer:

Mette sagde ...

uh ja, send endelig før- og efterbilleder :)
Leopardstoffet er da rigtig cool sammen med de mere "fine" mønstre. Jeg var så vild med din lille bold med leo-mønster. Hvor har du mon stoffet fra?

Dejligt at du er tilbage på bloggen:)

Clara sagde ...

Hej Mette
Jamen det vil jeg gøre så, altså før og efter fotoet!
Leopardstoffet er købt for en syv/otte år siden inde i byen i en lille underbutik til City Sycenter der kun solgte børnestoffer (den findes ikke mere..) det er ren bomuld og jeg har nu kun en meget lille rest tilbage, øv. Måske kan det opdrives et andet sted?!
Kram Clara