mandag den 3. maj 2010

Genopladning

Her har været stille på bloggen, for vi har ferieret! Vi har suget varme, sol og mangojuice i os under Egyptiske himmelstrøg! Vi har på ingen måder været kulturelle på denne tur, kun lige en times glasbåds-sejltur over et helt fantastisk koralrev blev det til, ellers har vi slappet af og ladt batterierne op! Idag er hverdagen begyndt igen, men jeg klikkede lige fotos fra turen igennem og fik et smil på læben, ferie og familietid er nu det bedste!

8 kommentarer:

Julia sagde ...

Er helt vild med det første billede, det ser bare så hyggeligt ud. Suk, en sol-ferie ville ikke være dårligt. Men velkommen hjem :)

MALENE sagde ...

Ja det er bare skønt med ferie og familietid. Vi var i Egypten i efteråret og nøj, hvor vi nød det. Vi fik bare presset alt for meget kulturelt ind, selvom vi mest trængte til at dase og lade batterierne op...men omgivelserne i sig selv, var jo ren "terapi":)

Jo´s sagde ...

Sikke fine ferie billeder...så skønt med ferie : )

Malene sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. Vi har lige bestilt ferie i juli og jeg kan slet ikke vente til vi skal afsted.
Familietid er fantastisk!
God uge til dig.
Kh. Malene

Lis sagde ...

oij-oij - ser helt lækkert ud!
Vi overvejer den samme hverdagsflugt:)

Kamilla sagde ...

Jeg sidder og drømmer mig væk på ferie. Håber I havde en ligeså dejlig ferie som billederne udstråler :-)

KroKKoFin sagde ...

Åh vilka härliga bilder. Man kan ju inte bli annat än sugen på sommar, sol och bad när man ser dem. Var länge sen jag var utomlands men nu blir jag ju oerhört sugen på att boka en resa. Kika gärna in hos mig och delta i min giveaway.

Prinsesser og pirater sagde ...

Hej...
Hvor er det bare nogle skønne billeder!
Jeg må lige skrive til dig, jeg har nemlig været til bryllup i København i weekenden. Pludselig ser jeg navnet "Brumleby" og tænker, hvor pokker har jeg set det før...? Og her var det, på din blog. Tror min kæreste synes jeg var tosset, da jeg sagde "der bor en fra bloggen" :-)
Venligst Stine