tirsdag den 31. januar 2012

Endelig sne!


Jeg undskylder endnu en ufrivilig blogpause med en omgang billedspam! Undskyldningen er at hverdagen fylder! Vi går på arbejde og i børnehave i et væk, dagene ruller afsted, maven vokser og bøffen splitter lego ad, dog i stor fordybelse!! 
Til gengæld er der nedtælling til barsel for mit vedkommende. Jeg glæder mig som en vanvittig til at have mere tid til noget kreativt og til min familie! 10 arbejdsdage er hvad jeg har tilbage!! Uf det blir så fedt!
I weekenden var vi alle tre på Tårnlegepladsen i Fælledparken for at nyde sneen (sølle 2 cm!) bagefter fik vi varmen på Riccos med varm chokolade! Skønt med lidt vinter!
Jeg har købt ind til næste baby-projekt: at sy nyt voksibetræk til vores lånte voksipose! Grå og småblomstret babyfløjl, jeg kan bare ikke helt bestemme mig for hvad der skal være yderst!?
Stærkt inspireret af Mette har jeg strikket en lille varm vest i alpaka uld til den kommende pige. Strømpebukserne er købt på udsalg fra pop-up shop! Dem ku jeg ikke stå for!
Ny retro-stol købt på loppemarked til børneværelset, vi elsker den!

2 kommentarer:

Ludvig og familie sagde ...

Barsel holder 100% - kan godt forstå du glæder dig til at gå fra!

Vi fik også syet et nyt betræk til Voksi'en da Severin kom til verden. Babyfløjl yderst (ligner dit til forveksling) og så noget småblomstret indvendig. Den er SÅ fin, så dén kombination stemmer jeg for :-)

Clara sagde ...

Tak for stemmen Ida, jeg tror også det er det blomstrede indvendig og det grå yderst jeg hælder mest til..
Severins voksi ser super lækker ud! -Ligesom Severin selvfølgelig ;-) (-Vi har i øvrigt også en Severin på 3 år herinde i Brumleby, det er ikke ofte man støder på det fine gamle navn..)
Kram Clara