torsdag den 3. februar 2011

Februar bliver god!

Endelig kom jeg af med den influenza! Det tog sin tid og jeg formåede da også at vende tilbage til arbejde alt for tidligt med hoste og ingen stemme, hvilket jo bare trak det hele i langdrag.. suk! Men just som vi havde sagt weekend og pakket bilen på vej til farmor og farfar i Ribe, trak det i maven. Så jeg rundede da lige (fordømte) januar af med en maveinfluenza også! Der er ikke noget at sige til at Bøffens yndlingsbog er Lottes lillebror er syg. Nok om dårligdom, Bøffen er startet i børnehave, det er stort! Det er godt! Februar bliver god!
Det obligatoriske besøg med fantastiske farfar på bondemand Hennings gård, med traktor får og frost, Ribe er fantastisk smuk! Åh ja og så lidt blær; jeg har endelig investeret i en iphone, mums, så kan det være jeg bliver lidt bedre til at opdatere bloggen!!

7 kommentarer:

Ida sagde ...

Januar har vist trukket tænder ud på sygdomsfronten hos adskillige familier!
Jeg vil se frem til flere indlæg fra din hånd :o)

Clara sagde ...

Ja vi er vist mange der har været nede og ligge, øv!
Snart bliver det rigtig forår -det hjælper nok på det!
Kh Clara

Frk. Hverdag sagde ...

Uhh ja. TIL POKKER med al den sygdom. Og kom hid med forår og ny energi. Vi trænger!!!Held og lykke med både børnehave og Iphone ;-)

Kisser Laptern sagde ...

Tillykke med Iphonen.

Glædelig fredag.
Kirsten

Wilhelmine sagde ...

Hei, i dag fant jeg den fine bloggen din, så mye fint det er å lese her, masse fine bilder til inspirasjon. Her vil jeg legge meg til som fast følger. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. Hilsner fra Wilhelmines blogg i Norge

Clara sagde ...

Tak :-) og du skal være så velkommen, Wilhelmine KH Clara

Mette /www.fruea.com sagde ...

Håber feb. bliver fantastisk - UDEN sygdom :O)