lørdag den 20. november 2010

Mens vi venter på far...

Jeg er helt vild med de blomster der nægter at bukke under for nattefrost, sne og slud, de lyser så fint op i gråvejret. Og så er det dejligt at det er blevet tid til hyacinther, amarylis'er og smagfulde clementiner, julen står om hjørnet (jeg venter dog med pynten lidt endnu!) og jeg glæder mig altid til jul!!
Pakkekalenderen til bøffen er færdig monteret og jeg mangler fire pakker, så skal den op at hænge-det bliver en sand (jule)fest når han pakker op!
Bøffen er desværre ved at udfase middagsluren i vuggeren. De putter ham sent eller slet ikke. Det passer os faktisk ok da han i et længere stykke tid først er faldet i søvn om aftenen kl 21.30! -ergo ingen tid til at tænke en selvstændig tanke for mor her. Men idag er det weekend og han har taget en laaaang lur i sin klapvogn udenfor i det våde efterårsvejr!! Det var nok tiltrængt. 

Lige nu venter vi på far som vender hjem fra 3 dages sygebesøg i Jylland. God lørdag derude..

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Ja, det er om at nyde de små farveklatter mens de endnu er her :) Dejlige billeder! Og så fine robotter du har gang i.

God aften
Kh Anne

Linda Bang http://www.retro-couture.blogspot.com/ sagde ...

Jeeg vil da gerne følge dine skriverier :-) Dejligt! kh. linda

mette sagde ...

Søde robotter!- og dejlige billeder.
- Mette

hilsen lise sagde ...

Hejsa, virkelig fine billeder og hyggeligt blog du har. Den er meget hyggelig at følge med i. og inspirerende. Måske du vil se forbi min nye blog :) hav en god dag! hilsen lise