søndag den 3. oktober 2010

Vinterklar

Har været på lørdags shopping tur til Malmö med min mand uden barn. Jeg hjemvendte med et par sorte højtaljede Cheap Monday jeans aka. mom jeans! De er superfede -og holder maven på plads!
Desuden investerede jeg i et mønstret skærebræt, ellers er butikkerne derovre jo egentlig meget de samme som i KBH. så det var høsten! Ah jeg fik nu også revet en bette maveinfluenza med hjem, så vi kom ikke ud og spise og i bif som ellers var tiltænkt denne par-weekend, men sådan kan det gå.
Idag har vi sovet længe og fiser den af i nattøj med kaffe på kanden. Ahh..
Jeg har (også.. he he) købt Angulus til bøffen, endda dem han på ingen måde selv kan tage på! Han havde samme model sidste år bare en anden farve og de er rigtig gode varme.
Vinterjakke og hue har han allerede,  så det er kun flyverdragten der mangler. Havde ellers købt en fin brugt på Trendsales, men da den ankom var der huller i ved benene. Det er første gang jeg har været uheldig med med TS. Heldigvis er handlen gået tilbage, så flyverdragt mangler han stadig. Nedenunder Alpakka-islænderen der blev til en stribet Wilfert-model istedet (-lidt lettere ik'!!)
Bryllupsgaverne er ved at være på plads i huset. Vi fik utrolig mange vandkander og Margreteskåle, de er nu byttet til bla mumiskåle og en god kvali elkeddel (nu har vi levet med Nettos sorte skrummel længe nok) Og ja vi fik også den obligatoriske men ønskede Kubus, og vi er pt. fuldstændig udsolgt i stearinlys, -vi elsker den! Familie tandbørsteholderne er også en bryllupsgave. Jeg har lært bøffen at pege på den med far og sige: Aaaaj far, har krudt på kassen!! Ha ha..
God søndag til alle jer derude.

5 kommentarer:

Frøken Garsdal sagde ...

Skønt indlæg om lidt af hvert: ) Her er der også blevet investeret i både nye efterårsstøvler, vinterstøvler og sutsko. Ha' endejlig søndag. Sikke mange fine gaver.

Malene sagde ...

Jeg er helt vild med skærebrættet :)

Mette sagde ...

Skønt, skønt skærebræt og lækre støvler og strik :)

Julia sagde ...

Goddamnit det er en dejlig blog du holder dig.

Frk. Eigil sagde ...

Hej jeg er helt vild med tandbørstekrusene:-) kan du evt finde ud af hvor de er købet eller hvilket mærke de er??