søndag den 25. juli 2010

Kunst og rullegardiner

Vi har endnu engang været finkulturelle på den fede måde altså.. for i ly for søndagens blæsevejr indtog vi Louisiana med madpakker og fedtet hår! Her så vi Warhol og Munch, fotokunst og ikke mindst Mirós mega nuttede bronzeskulptur i den fine have. Bøffen indtog børnelouisiana med maling, lego og hviskevæg, resten af museet synes han ikke var særlig spændende, og tog sig derfor en lur mens vi tjekkede kunsten ud.
Vores weekend har desuden bestået i generel oprydning, og opsætning af rullegardiner i stuen og computerrum. Vi er plaget af sommerens solskin der rammer det elskede tv vi ligger udsplattede foran om aftenen. Det er nu fikset og sommersolen synes at være på retur! Skidt pyt..
Jeg holder stadig gang i løbeskoene, og det kan godt være at jeg ikke er den hurtigste løber i Fælledparken, men fremad det kommer jeg da. Pt. tager jeg 5,5 km 3 gange ugentligt, og jo det kan mærkes i bukselinningen så det er perfekt! Overvejer sågar at melde mig til Änglemark-løbet 12. august (5 km) jo jo..
Sommerferien er i øvrigt hus. Vi skal til Almirida på Kreta. I uge 33 og så hjem og holde ferie i yderligere 2 inklusiv et bryllup UF hvor vi glæder os! Det er dejligt at have noget at arbejde frem mod.
God sommer derude.

13 kommentarer:

Karen sagde ...

Skønne billeder. Vi var på Louisiana for et par uger siden for at se udstillinger af Sophie Calle, og vi synes den var super fin. Forsat god ferie til Kreta og derefter bryllup.
Karen

Frøken Garsdal sagde ...

Ja, fede billeder. Vi skal derop i morgen - så en lille apetizer var dejlig:-)

Clara sagde ...

Tak Karen. Jeg elsker at være på Louisiana, det er bare ikke altid jeg når at se det hele. Denne gang blev det altså kun til warhol/Munch, så Sophie Calle må blive næste gang.
God tur, Frk. Garsdal :-) Kram fra Clara

Vicki sagde ...

Skønne billder:)

Sheneligans! sagde ...

Så herlig blogg du har! Slenger meg på som følger her! Masse herlige bilder! :)

Helle - Prinsessebo sagde ...

Jeg elsker også at komme på Louisiana...der er bare så smukt - især om sommeren, og selvfølgelig er det dejligt med en masse kunst! Jeg savner helt at bo tæt på - da vores ældste pige var 1/2 år valgte vi at flytte tilbage til det mørke jylland (det er rart med bedsteforældre tæt på :o)). Men ind imellem savner vi godt nok Christianshavn, hvor vi boede.
...og hvor er bøffen lækker!

Helle - Prinsessebo sagde ...

...og sikke en fin blog du har dig :o)

Helle - Prinsessebo sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Linn sagde ...

Hvor er billede nr to bare fedt!

Sara sagde ...

Super cool billeder..!
I det hele taget, er det bare en super fin blog du har, som altid inspirerer..!♥
Knus Sara

Anonym sagde ...

Hej, jeg faldt lige over din dejlige blog, og ville høre om du evt. sælger et tryk af din fine "ismand-plakat"?

Mvh. Susse Bie
susse.bie@hotmail.com
51201469

Mia sagde ...

Jeg håber alt er vel hos jer...!
Det er meget længe siden man har hørt fra dig på bloggen!

Tanker fra Mia

Susse sagde ...

Jeg er stadig klar på ismand-plakaten.
Mvh. Susse Bie
51201469
susse.bie@hotmail.com