fredag den 19. marts 2010

Sko-praleri & ferieplaner!

Vi nyder lidt ferie hos familien i Ribe. Det er hyggeligt, og idag har vi endnu engang været hos den kære bondemand Henning Hansen (ja, det hedder han!) og køre og se på vidunderlige store og flotte traktorer! Og søde bløde nuttede påskelam (ja, der var et sort imellem!)
Imorgen skal vi til 60 års fødselsdag og vi rundede derfor Ribe bymidte i håb om at købe en flot pibe til fødselaren. Det fandt vi ikke men til gengæld fandt JEG et par super flotte Angulus støvler, sat ned fra 1599 til den nette sum af 435 kr ja se det var da et kup! Synes de er superfede!
Og så købte jeg garn hos Maren til at strikke en islænder til bøffen! Desuden fik bøffen lækre Adidas sneakers!
-også sandaler til bøffen er i hus allerede, og det er helt med vilje at de er det, for vi har nemlig bestilt en rejse til Egypten i april!!! Så der skal de i brug, og alt det andet sommertøj og sko. Vi glæder os til at blive forkælet af solen og slappe af som familie!!
I aften står menuen på forloren hare, bon appetit! God lille-lørdag til jer derude!

3 kommentarer:

Frøken Garsdal sagde ...

Skønt med ferieplaner - vi drager til Egypten på torsdag - og tager på sandal-jagt i morgen:-) Det hører åbenbart sammen. Ha' en dejlig weekend.

Malene sagde ...

Den skobutik i Ribe er den bedste. De har et super udvalg af Angulussko og -støvler.
Jeg skal et smut til Ribe i morgen og vise byen frem til en australsk gæst. Jeg må hellere en tur i skobutikken.
God weekend.
Kh. Malene

sine fagerlund sagde ...

I have no doubt, mine to rødder ville ha' givet deres højre arm for at komme op i den traktor. Er blevet kraftigt inspireret til et "bondegårds-besøg", og er i hele taget meget inspireret af din blog - tak for det!

God weekend, og super god ferie.

Kh - en stadig ny blogger!