mandag den 1. marts 2010

Kom forår, kom snart!

Så er det tid til lodtrækning om den ordløse børnebog: Æblet og sommerfuglen! (Beklager forsinkelsen!) Bogen er af en italiensk børnebogsforfatter Iela Mari og Enzo Mari, og der findes flere i serien, bla. Hønen og ægget, Træet og fuglen. Den er fra 1970 (ISBN 8772288086), og den er helt vildt fin!


Vinderen af bogen er Mette (1 -der var en del Mette'r) fra: Babykuller og kriller i fingrene. Tillykke Mette, tror lige det er noget for dig og din søde datter! Mail mig din adresse så kommer den ind ad din brevsprække snarligt! Uh det er dejligt at gi'!"
Herhjemme har vi brugt søndagen på at holde fødselsdag, for min mand (han fylder 32 idag!) Det var med familie, og for bøffen var der især stor gensynsglæde med farfar aka. traktormesteren! Vi fik frokost, kage og kaffe og om aftenen stod den på pizza = mega hyggeligt!
Vi har en babysitter i ærmet til i aften når bøffen er lagt, så skal manden fejres med et bette øl på en cafe i nærheden! Det trænger han til! Ferien er slut og jeg har taget arbejdet op, men har haft dejlig tidligt fri! Jeg kunne nu godt have tænkt mig lidt mere sol og forårsagtigt vejr, men det kommer jo nok! Jeg nyder lige en buket sprøde tulipaner, det lugter nemlig lidt af forår. Uh ja og så er jeg blevet spurgt om ikke jeg vil lave en plakat til vores årlige haveaktion her i Brumleby, det er fedt med en lille grafisk opgave i ny og næ, så det glæder jeg mig til at gå i gang med! Så kom forår, kom snart!
God 1. forårsdag (ifølge kalenderen) til Jer!

2 kommentarer:

Helle Koed sagde ...

ØV!!! Den nåede jeg ikke at være med på! :-/ Men herlig blog jeg lige har opdaget... Tak for kigget! ;)

Mette sagde ...

Ih, hvor skønt :) Måske har det bragt mig lidt held, at min kæreste også havde fødselsdag igår ;) Den glæder jeg mig til at kigge i sammen med Carla og du har helt ret, -den er liiige noget for os :) Vi har også ladet os inspirere af dig og købte Äntligen bøger med hjem fra Sverige. Så fine illustrationer (så pyt med, at teksten er svensk ;)
Jeg sender dig en mail. Kh og tillykke med din mand fra Mette