torsdag den 25. februar 2010

5 limstifter senere..

Daisy go home, siger jeg bare!
For dem der ikke lige ved det, så er der kasser med vippelåg, for en flad halvtredser i Netto, der med limstift og gamle tapeter sagtens kan forvandles til fine kasser til alskens godt. Jeg mangler stadig lige at beklæde dem indeni, men jeg har ikke så meget forskelligt tapet, øv.
Jeg har lige købt det brun/gule hessian-agtige mønstrede, som måske er en tand for morfar for mig, men måske ser meget godt ud når det endelig kommer på en æske.. jeg bytter derfor gerne tapetbidder af de 3 tapeter på billedet. God torsdag til jer!

16 kommentarer:

Kamilla sagde ...

Hvor er de bare fine de kasser du har lavet. Hvad er det for nogle kasser man kan få i Netto for en flad 50'er? Jeg har lige været katalog igennem og kan ikke rigtig se dem..?!

Clara sagde ...

Det er de to store kasser på billedet der fås i Netto, men måske er det et stykke tid siden de fik dem, for jeg har heller ikke set det i deres katalog, kun i butikken. Den helt lille kasse er hjemmelavet helt fra bunden (og det tager tid!) Skynd dig ned i Netto måske er de der endnu.. :-) Kram fra Clara

Frk Munk sagde ...

jeg skal bare lige i netto pronto - tak for tippet og super fine kasser du fik

Clemme/Trine sagde ...

Hvor er de blevet flotte, jeg kæmpede ellers for at ignorere kasserne i Netto, men det kan da godt være, at jeg lige skal et smut forbi igen :)

Tine sagde ...

Hold da op, de er blevet flotte.
Jeg har selv købt kasserne - det er i øvrigt 2 uger siden, at man kunne finde dem i Netto-kataloget.
Jeg har sat tapet på med decoupage lim, og det havde jeg faktisk lidt problemer med, da tapetet krøllede lidt.
Var det nemt med en helt alm. limstift?
Og hvordan har du fået lavet hul til båndet?
kh Tine

Christina sagde ...

Tak for tippet - jeg skal vist en tur i Netto. Hvor er de blevet flotte.

Fru Thornholm sagde ...

Tak for tippet om kasserne - må da fluks en tur i Netto.. Tjek evt. min blog - jeg har lige lavet en change-away med en masse tapet :-)
Kh Stine.

Clara sagde ...

Tine: ganske almindelig limstift er rigtig godt og nemt at arbejde med, jeg har ingen erfaring med decoupage-lim. Jeg har lavet hullet til snoren med en hobbykniv, ført snoren igennem og tapet den fast på bagsiden, derefter beklædt med tapet indeni.
Fru Thornholm: Super, jeg tjekker den ud!Kram Clara

Husmoder sagde ...

Nuj, de er lækre de der kasser.(Hahaha - der kom lige en Euroman op i mig!) Du skriver, at du har lavet den lille selv. Altså bare ved at folde lidt, bukke lidt kanter og såen? Og har du lavet det i pap og så beklædt den bagefter eller hur?

Marina sagde ...

Fine kasser du har lavet. Jeg så godt kasserne i Netto (hvor de runde var sat fed fra 69 kr. til 69 kr. eller sådan stod der på skiltet, det grinede mig og min ældste datter lidt af), men jeg har gang i alt for mange projekter lige nu så jeg beherskede mig og lod dem stå.

Tine sagde ...

fedt. det lyder meget nemt.

Mia sagde ...

Heja. Fedt, jeg lige faldt over din side..jeg har også købt to gange to æsker i netto, for et par uger siden...nu skal jeg da også i gang, efter jeg har set dine meget flotte æsker.

kh Mia
www.madebymiahansen.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hej Clara,
hvilken fin blog du har! Jeg har også lavet kasser for nylig -Repetto sko-æsker kan anbefales, for de har vippe låg med magnet-lukning (og hvis det gør at man er nødt til at købe et par sko....Måske ikke helt tosset?) -Jeg ville bare anbefale dig at give kasserne et tyndt lag hobbylak (Panduro), det gør dem lidt mere holdbare og får papiret til at klæbe lidt bedre fast til kassen.
Mvh Signe

Anne Mette sagde ...

ja og jeg har lige købt disse æsker til halv pris.24,50 for 2 æsker...i min lokale netto i Helsingør, så skyndte mig at købe 4..mere kunne der ikke være på barnevognen og der skal jo også en del papir/tapet til at lave dem fine..god weekend..

Mona sagde ...

Å så fine kasser! Veldig inspirerende :0)

Gaia Cunin sagde ...

Sikke nogle flotte æsker du har lavet, meget inspirerende!
Gaia