torsdag den 3. december 2009

Smæk for (dagpenge)skillingen!

Så er der friske smækbukser til bøffen!!! Wuhu! Det er godt nok noget tyndt bomuldsstof, så måske der skal et par strømpebukser indenunder, for uf synes faktisk det var koldt idag!! Jeg glæder mig til at se om han kan passe dem. De var meget enkle at sy, men åh det der kantebånd, det synes jeg ikke rigtig at jeg har helt styr på, men øvelse gør jo som bekendt mester.. suk!
Såh.. ja et par småfejl er der da hist og pist, bla tror jeg at jeg da har sat knælapperne alt for langt nede!!! Skidt pyt, som de kloge siger! De har været sjove at lave, for jeg har da helt glemt at spise frokost! Bøffen vil agere fotomodel senere idag! :-)
Jeg har i øvrigt fået job, godt nok ikke indenfor mit eget fag, men der skal jo mad på bordet (og dagpenge er altså ikke nogen horribel stor sum skulle jeg hilse og sige!!) Jeg skal starte d. 14 dec. så næste uge er min sidste uge hvor jeg kan være krea (og vaske gulv, købe julegaver, lave madplan...arghh! -og alt muligt andet) for så starter livet som arbejdende mor! Det bliver spændende og nok også hårdt! Vi tager det som det kommer, og det bliver godt at komme i gang.


Og så lige en ekstra detalje; nu med autograf!!

7 kommentarer:

Tine Bagger sagde ...

Jeg synes, de ser super fine ud. Jeg skal vist også snart i gang med at sy lækkert børnetøj ...

Clara sagde ...

Tak Tine, Ja kan du så komme igang! ;-)
-det gode ved at sy børnetøj er jo at det er så små str, så det tager ingen tid!!
kram fra Clara

Tina sagde ...

Hej Clara
Er ved et tilfælde landet på din blog, og har surfet lidt rundt. Det virker som en rigtig dejlig og hyggelig blog som jeg helt sikkert vil følge med på :-)
Kan også se at du lige har lavet en give away - den skal jeg da helt sikkert deltage i :-)

Hvor er bukserne simpelthen bare fine, og fed detalje at zig zagge kantebåndet på. Det har jeg aldrig set før.
Kh Tina - også med ret ny blog :-)

Tina sagde ...

...og selvfølgelig.....tillykke med jobbet :-)

Clara sagde ...

Tusind tak Tina!
Du skal være så velkommen på min blog, og deltag endelig i min give-away, måske er du en af de heldige vindere!!
Ja, jeg har zig-zagget kantebåndet, faktisk i mangel af bedre (øv hader at sy kantebånd på!) men jeg synes også det ser helt fint ud.
Kram fra Clara

Lis sagde ...

Tillykke med jobbet!:)

Jeg zigzagger også tit mine kantebånd på. Det er det nemmeste og jeg synes det ser fint ud med de små 'takker'. Min maskine har en masse pyntesømme, så dem bruger jeg også tit. Især til hagesmække som er sådan en god lille hurtigtting at sy.

Clara sagde ...

Hej Lis
Tak, ja jeg kunne i øvrigt forstå på mit sidste møde med min nye arbejdsplads at de havde modtaget omkring 300 ansøgninger til stillingen, men havde valgt mig!!! Jahu, jeg glæder mig!
Jeg har desværre ingen pyntesømme på min (møg-gamle til tider total strejkende) symaskine, men hagesmække var en god ide, så kan jeg øve mig med kantebåndet ha ha..
Kram Clara