onsdag den 9. december 2009

Rat så heldig ballonvinder!

Se hvor fine balloner jeg har vundet hos smilerynker. Jahuuu de skal op over bøffens seng!!!
(Fotoet er lånt fra smilerynker)

Ca. halvdelen af mine julegaveindkøb er klaret. Skal faktisk ikke købe så mange så det er ok overskueligt. Heldigvis pakker butikkerne som regel gaverne i kedeligt masseproduceret julepapir, så har jeg nemlig mulighed for at pakke dem om i selvvalgt papir, bånd og kort og dimser! Tids- og papirspilde, ville min mand mene, mulighed for at være jule-krea, mener jeg!
Vi vil gerne give Bøffen et bilrat. Vi er kun stødt på et i Fætter BR med knapper og halløj, og det er jo hæsligt.. og så er der et fint et fra Hukit som de har nede i hans vugger (temmelig dyrt)! Er der nogen der kender nogle andre gode rat til en mini-bil-freak!!???
Grundet gaveindkøb indtages frokosten her lidt sent, men til gengæld kan jeg nyde synet af endnu en vintage Miffy-bog. HO HO HO!


Aftensmaden består af samme grund af færdigkøbt kartoffel-porre-suppe med bacon og varme flûtes, lidt doven har man da lov at være, når nu man nyder sin sidste onsdag uden arbejde.

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Sikke en fin-fin blog du har. Tak fordi du deler krea og inspiration. Jeg håber, du viser et billede af de indpakkede gaver, når du selv har haft fingrene i dem. Slet ikke et tidsspild synes jeg - men jeg har jo heller ikke testosteron i blodet :) Jeg skal i øvrigt høre dig, om det er muligt at købe dine hjemmekreerede til-og-fra kort? Eller er det kun mulighed for at vinde dem? De er et hit. Mange hilsener Linda

Memme sagde ...

Hej Clara

Tillykke med de fine balloner!

Du skriver, at du snart starter i nyt job og at det er udenfor dit fag. Som "med-ledig" er jeg jo nysgerrig omkring kreativ/alternativ jobsøgningen og tænker derfor, om du vil røbe hvad du har kastet dig over?

Venligst Mette

Clara sagde ...

Hej Mette
Ja jeg kan godt forstå du er nysgerrig! Jeg har fået job i en børnehave, 35 timer ugl. Jeg har gået ledig i næsten to år (iregnet barsel) og det sidste stykke tid har været frustrerende, fordi jeg havde brug for at komme ud blandt nogen mennesker og føle mig nyttig.
Jeg har arbejdet en del freelance, men det er jo en lidt ustabil tilværelse, men jeg håber stadig at have tid til lidt grafiske opgaver ved siden af mit nye arbejde, så jeg kan holde mig igang på det område.
Held og lykke med din evt "alternative" jobsøgning!

Linda: Jo jeg skal nok vise billeder af pakkenellikkerne ;-)
Til-og-fra-kortene er desværre kun til give-away!
:-) Kram fra Clara

Marina sagde ...

JA. At pakke ind er den halve fornøjelse ved at give gaver. Jeg var ude i det sjapsure regnvejr og købe gaver idag og nu skal der pakkes ind de næste mange aftner. Det er skønt. Jeg håber også vi får lov at se dine gaver, med kors og bånd og stjerner på... (og måske en enkelt ispind?)

Memme sagde ...

Hej igen.

Det lyder dejligt med arbejde i en børnehave. Jeg begynder så småt også at søge på skoler, i børnehave og i vuggestuer. Har endda planer om at søge en ph.d. Uha!

Min situation er meget ligende din. Carla kom til verden kort efter min afgangseksamen, så jeg gik direkte på barsel.

Jeg må nu indrømme at jeg også synes det er lidt "held i uheld". Man kan jo godt bruge lidt ekstra tid, men sådan en lille bølle i huset :)

Og tillykke med jobbet iøvrigt :)