mandag den 14. december 2009

Arbejdsmandag bøjet i neon...

Så er weekenden slut og min første dag på jobbet endt! Alt gik godt, det var en blid start -en kort dag, og det er ligeså imorgen!! Alle var rigtig søde og tog godt imod mig, det skal nok blive fint. Glæder mig dog alligevel helt vildt til juleferien, men hvem gør ikke det!!
Lige nu nyder jeg et roligt og rent hjem, lidt dagslys mens det er her, og en stærk kop kaffe ved skrivebordet, ahh, inden bøffen skal hentes hjem. Jeg kan kun konstatere kedeligt og koldt gråvejr udenfor, og derfor får i lige lidt stærk kulør til at hive humøret op!

4 kommentarer:

Lis sagde ...

og tak for det:)

Rart at høre din dag på det NYE job var god:))
Det der strik ser spændende ud!

signe sagde ...

Super farver!
Hvor laver du dine collager? Åh, jeg er ny udi dette og har forsøgt mig på picnik.com, men collagen får en ikke så pæn ramme, man ikke sådan lige kan fjerne.. (se evt. min blog;)).

Rigtig fantastiske ting, du laver i øvrigt!
Kh Signe

Frk Munk sagde ...

Ahhh det var godt med lidt farver :-D
Har forøvrigt en stjerne på mini give away(med tanke på dit stjerne indlæg)

Clara sagde ...

Hej i tre.. havde slet ikke set at kommentarerne hertil, men til Lis: strikken er begyndelsen til et halstørklæde med pang-lyserød og koksgrå!!
Signe: jeg laver mine collager i photoshop, det synes jeg er nemmest. Jeg kender desværre ikke picnik.com så der kan jeg desværre ikke være behjælpelig!
Frk Munk: flere stjerner juhu, godt mit stjerneindlæg afføder flere stjerner hi hi
Kram til jer, Clara