mandag den 9. november 2009

Emil-skjorter og foto-shoot

Så er der lavet skjorter til sønnike. Efter Elsebeth Gynthers snit!! Synes selv de er blevet rigtig fine, og de klæder ham! Billederne er taget idag, hvor jeg lige hev dem op fra vasketøjskurven, så de er altså lidt beskidte, men man kan da godt fornemme det gode håndværk. De har foer fra et gammelt dynebetræk, og kan faktisk bruges begge veje, omend jeg synes det bliver lige lidt for 70'er.. Det er fint at det lige titter frem ved ærmerne synes jeg.
Vi har haft lidt sygdom (feber!!!!) og manden har mega travlt på arbejde så der har ikke været det store overskud. Vi er blevet fotograferet til ViForældre bladet til julenummeret-så hold lige øje med det var!! Vi blev også interviewet om juletraditioner, og billederne blev vildt fine. Glæder mig så meget til at se det trykt! Mit næste krea projekt bliver en julesok til Bøffen. Han skal have adventsgaver, og måske også hverdagsgaver en gang imellem, nu må vi se hvor mange gaver jeg kan finde. Vi har lige udvidet hans dvd-samling med endnu en Postmand Per film, -det bare lykken!! (og mor her, var rimelig træt af at se de samme fire afsnit-suk!) Han kommer hele tiden gående med kassetten og når man så spørger om det er den han vil se, svarer han i et klokkeklart ja! og sætter sig forventningsfuldt til rette i sofaen Så sødt! Han er virkelig begyndt at forstå meget.. de siger de også i vuggeren (=meget stolt mor!!)

Men nu er det november og indbydelserne til diverse julemarkeder vælter ind!! Så jeg er faktisk så småt ved at tænke på jul og glæde mig til alt juleguffen, hyggen, sne aka hvid jul (hvis det sker!!??) uh det så hyggeligt!!

4 kommentarer:

Line sagde ...

Sikke nogle skjorter. De er bare flotte.

Clara sagde ...

Takker! De er meget enkle at sy, og de bliver altså så fine. Skal dog lige øve mig lidt med det der kantebånd!!! Kram fra Clara

Bournonville sagde ...

sikke nogle fine vende skjorter.. håber feberen er gået over, glædelig jul.
-Sara

MUS sagde ...

beautiful shirts!